Нов случай на агресия между ученици. Дванадесетокласници от Пловдив организираха бой

...
Нов случай на агресия между ученици. Дванадесетокласници от Пловдив организираха бой
Коментари Харесай

Директорът на Английската: Чат е! Заради момиче или пубертетска история?

Нов случай на експанзия сред възпитаници. Дванадесетокласници от Пловдив организираха пердах пред аудитория. Това се случило в огромното междучасие зад Английската гимназия. Идеята била на възпитаник на име Рангел, прочут с прякора Рони. Другият участник в сбиването е негов връстник, само че от друго учебно заведение.
Боят, който бил уречен след сдърпване в чат, траял към пет минути, само че никой от гледащите не се е намесил до появяването на двама учители, които разтървали момчетата. Дошла и полиция. Униформените отхвърлиха версията за проведен пердах против залози.

" Те са осъзнали това, което са желали да създадат. Даже двамата са си стиснали ръцете, прегърнали са се пред сътрудниците в районното ръководство и нещата са завършили до там ", сподели за старши комисар Атанас Илков, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

Директорът на гимназията Николай Радев разяснява случай по този начин: "Интернет сдърпване. Пишат си, наскърбяват се и се уговарят по кое време да се довършат... Дали е било поради момиче - не зная или е пубертетска история ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР